| Autor |
RE: Jeździcie trochę? |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 11 sierpień 2008 13:54 |
|
|
Korzystając z pięknej pogody zrobiłem dzisiaj z kolegą zmodyfikowana trasę T026. Do Białaszewa jechaliśmy przez Modzele, a z powrotem do Grajewa przez Gackie i Kacprowo. Licznik wskazał 38 km.
Edytowane przez dubelc dnia 11 sierpień 2008 13:55 |
|
| Autor |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 12 sierpień 2008 05:45 |
|
|
|
Może warto założyć jakiś wątek (wątki) o naszych mniejszych i większych podróżach w dziale turystyka rowerowa na forum. Takie miejsce do pochwalenia się. Np utworzyć 3 tematy: Trasy do 20 km, do 50 km itp. Co na to administrator? |
|
| Autor |
@abdo Super Administrator
|
| Dodane dnia 12 sierpień 2008 08:06 |
|
|
|
dubelc napisał/a:
Korzystając z pięknej pogody zrobiłem dzisiaj z kolegą zmodyfikowana trasę T026...
Nie mam za bardzo czasu, bo należałoby takie zmodyfikowane trasy również opisywać i dopisywać do listy tras.
Może zrobimy tak: jeśli ktoś z Was będzie robił jakąś nową traskę i podrzuci mi opis trasy (np. taki na wzór traski T027) to ja zrobię mapkę i umieszczę to wszystko na stronie. |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 12 sierpień 2008 08:54 |
|
|
|
dubelc napisał/a:
Może warto założyć jakiś wątek (wątki) o naszych mniejszych i większych podróżach w dziale turystyka rowerowa na forum. Takie miejsce do pochwalenia się. Np utworzyć 3 tematy: Trasy do 20 km, do 50 km itp. Co na to administrator?
W sumie to można, tylko że korzystanie z takiego zagnieżdżonego forum z subkategoriami może wydawać się nieco pogmatwane i sprawiać pewne trudności dla początkujących użytkowników komputerów (a muszę mieć na uwadze i takich) - myślę więc, że nie warto zagnieżdżać kategorii i proponuję dwa wyjścia:
- używać nadal kategorii "turystyka rowerowa" ale w sposób bardziej rygorystyczny, tzn. zakładać po prostu nowe wątki, a nie jak my to teraz robimy że w jednym wątku "nawijamy" o tym i owym i jeszcze innym Myślę że wtedy będzie bardzo przejrzyście w kategorii "turystyka rowerowa" i można zakładać wątki o podróżach.
- założyć nową kategorię np. "Jeździłem nową traską" lub "Gdzie dzisiaj jeździłem" czy coś w tym stylu i tam zakładać wątki tylko i wyłącznie na ten temat
No to czekam na komentarze, tak? |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 15 sierpień 2008 09:15 |
|
|
|
Nikt nie ma nic do powiedzenia, więc rozumiem że zostajemy przy opcji pierwszej? |
|
| Autor |
~Dyres Użytkownik
|
| Dodane dnia 25 sierpień 2008 02:39 |
|
|
Szymany->Biebrza->Stoczek->Bełda->Rajgród i z powrotem główną=60km |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 25 sierpień 2008 08:31 |
|
|
Ślicznie, tylko ta wąska droga i te TIR-y szerokie.. Męcząca jazda.
Edytowane przez abdo dnia 26 sierpień 2008 09:04 |
|
| Autor |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 25 sierpień 2008 10:25 |
|
|
A ja obstaję za drugą opcją - stworzenia kategorii "Gdzie dzisiaj jeździłem"  |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 26 sierpień 2008 09:12 |
|
|
|
Niech będzie tak jak proponujesz. Dopiszę taką kategorię. |
|
| Autor |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 12 październik 2008 13:15 |
|
|
|
Witajcie Panowie! Szczerze Wam powiem, że nie jestem zadowolony z tego sezonu. Chwilami mój rower pokrywał kurz. Nie wiem czy to pogoda, inne zajęcia, lenistwo, a może za krótkie wakacje? Pozazdrościć Wam tylko determinacji i organizacji czasu. W przyszłym roku muszę postawić sobie jakiś jasny cel co do wycieczek rowerowych. |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 13 październik 2008 08:02 |
|
|
Człowiek z natury jest leniwy, tzn. jeśli ma coś zrobić, to kombinuje jak to zrobić po najmniejszej linii oporu Przyznam się, że mi też czasami się nie chce lub szukam sobie jakichś wymówek, ale przełamuje się w końcu bo wiem że jak będę szedł po rower do piwnicy to będę już "na fali"  |
|