| Autor |
Rożyńsk Wielki - 42 km |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 06 lipiec 2009 13:57 |
|
|
Dzisiaj z Piotrkiem zainaugurowaliśmy nasze rowerowe wypady trasą do Rożyńska Wielkiego. Wykonaliśmy zmodyfikowaną i rozszerzoną trasę T024. Będąc w Dybowie, oczywiście nie zapomnieliśmy sprawdzić temperatury wody w jeziorze - tzn. mała kąpiel przed powrotem do domu. Przejechaliśmy 42 km - trasa Grajewo-Flesze-Cyprki-Kurki-Tarachy-Guty Różyńskie-Rożyńsk Wielki (neogotycki kościół z końca XIX w.)-Dybowo-Marchewki-Cyprki-Grajewo.
Edytowane przez dubelc dnia 06 lipiec 2009 13:58 |
|
| Autor |
RE: Rożyńsk Wielki - 42 km |
@abdo Super Administrator
|
| Dodane dnia 07 lipiec 2009 08:05 |
|
|
No świetnie! Ja już kilkanaście razy byłem na traskach powyżej 50 km, ale to nie to Tęsknię za wielodniowym wypadem, to jest to co tygrysy lubią najbardziej W tym tygodniu zrobię nową traskę i dopiszę ją do listy. Na razie bez konkretów bo jeszcze planuję na mapie  |
|
| Autor |
~saulspeed Użytkownik
|
| Dodane dnia 08 lipiec 2009 10:31 |
|
|
Myślę,że przyszłym razem warto wybrać się gdzieś w kierunku Osowca. Skręcając w Sojczynie Borowym jest bardzo sympatyczna i spokojna droga asfaltowa,która dojść długi kawałek prowadzi właśnie w tym kierunku..
Pamiętam udało mi się tam kiedyś ujrzeć dwie sarny,może i tym razem coś wpadnie na oko 
|
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 09 lipiec 2009 10:08 |
|
|
W takim razie, jeśli już będzie jakiś plan to dawajcie go do "kalendarza" lub przynajmniej wiadomość na forum. Ustalimy datę i.. "Wiatr we włosach"  |
|
| Autor |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 12 lipiec 2009 12:54 |
|
|
|
A dzisiaj mi i Piotrkowi pogoda pokrzyżowała plany. Wedle zaleceń i możliwości naszych mięśni oraz po doświadczeniach naszego wypadu do Rożyńska Wielkiego, postanowiliśmy zrobić krótką trasę T021. Niestety, przy moście na Ełku zmieniliśmy kierunek trasy i tym samym wylądowaliśmy w Wojewodzinie, a potem w Łękowie. Z powrotem pokręciliśmy się wokół najnowszego kościoła i osiedla otaczającego budowę, aby zakończyć nasz "rajd" z 20 km na liczniku. Tegoroczny lipiec płata nam niezłe figle. |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 13 lipiec 2009 10:29 |
|
|
No właśnie, co z tą pogodą? Nie można nic zaplanować. W niedzielę też mi pokrzyżowała plany No ale w poniedziałek.. |
|