Cześć
Jka pogoda dopisze to w niedzielę ruszmy w trasę w sumie jedzie tylko 2 osoby ale ciężko znaleźć kogoś na taką trasę . jak wrócę to dodam parę fotek pozdrawiam życzę udanych wakacji
A to już pytanie do Wojtka, bo tak się tu porobiło, że każdy sobie indywidualnie planuje i jeździ Początkowo zrobiłem stronę rowerową "pod grupę rowerową" ale ostatecznie zmieniłem profil, ponieważ szybko opadły zapędy bo jeżdzić nie było z kim, ale jest tak dlatego że niektórzy przebywają więcej poza Grajewem (uczą się lub pracują) a jak już są w Grajewie to innym nie pasują terminy i tak to jest. Nowych użytkowników nie przybywa choć widuję na szlakach wielu rowerzystów z zacięciem Może nie wiedzą o tej stronie i dlatego tak tu cicho, ale myślę że każda strona musi sobie "dojrzeć" - wtedy zacznie przyciągać nowych użytkowników.
Tak czy siak, ja już przyzwyczaiłem się do samotnych wypraw. W przyszłym roku planuję samotną wyprawę do Nordkapp (Norwegia), no chyba że ktoś się przyłączy w międzyczasie albo ja się do kogoś przyłączę
Co do Slowacji, z tego co wiem od Wojtka to mieli jechać samochodem (rowery na dachu) w góry i tam dopiero przejechać etap czy też kilka górskich etapów. W sumie to taka wyprawa samochodowo-rowerowa. Dla mnie wyprawa rowerowa jest wtedy jak wyciągnę rower z piwnicy, załaduję na niego ze 30-40 kg bagażu i przejadę rowerem zaplanowaną trasę od początku do końca, bez wspomagania się samochodami, pociągami czy samolotami.
Pozdrawiam wszystkich rowerzystów, zwłaszcza tych nieznajomych, którzy tu czasami zaglądają i zapraszam do rejestracji, aby móc w pełni korzystać z tego serwisu.
Na e-grajewo na jednym z forów ktoś dopytywał się o klub rowerowy w Grajewie. Najpierw poleciłem wszystkim tę stronę, więc może po zamieszczeniu mojego postu frekwencja wzrośnie ;-)
Dzisiaj wyskoczyłem z kolegą po godzinie 20.00 na małą wycieczkę rowerową do Dybły - ok. 20 km. Cicho, spokojnie, mało samochodów - sama przyjemność.
Edytowane przez dubelc dnia 12 lipiec 2008 14:01