| Autor |
policja namawia ... |
~wes59 Użytkownik
|
| Dodane dnia 28 luty 2010 09:47 |
|
|
... do tolerancji ?!
grajewscy policjanci na terenie miasta przeprowadzają działania ukierunkowane na niechronionych uczestników ruchu drogowego.
Celem akcji jest poprawa bezpieczeństwa pieszych i rowerzystów. Mundurowi przypominają o zasadach bezpieczeństwa na drodze oraz zachęcają uczestników ruchu do używania elementów odblaskowych. Policjanci zwracają szczególną uwagę na sposób zachowanie kierujących samochodami w stosunku do pieszych, rowerzystów, motorowerzystów i motocyklistów. Funkcjonariusze obserwują skrzyżowania, przejścia dla pieszych, ścieżki rowerowe i główne ciągi komunikacyjne, wszystkie te miejsca gdzie ruch niechronionych uczestników ruchu drogowego jest wzmożony. |
|
| Autor |
RE: policja namawia ... |
@abdo Super Administrator
|
| Dodane dnia 02 marzec 2010 01:56 |
|
|
|
Skąd masz takie informacje? Nie zauważyłem czegoś takiego.. |
|
| Autor |
~wes59 Użytkownik
|
| Dodane dnia 03 marzec 2010 03:11 |
|
|
|
http://www.zyciegrajewa.pl/artykuly-4804-grajewo_by_piesi_byli_bezpieczni_.html znalazłem na "życie grajewa"; sa zdjęcia, to chyba prawda?! POZDRO |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 03 marzec 2010 08:09 |
|
|
Pewnie prawda. Po prostu nie widziałem, dlatego pytam skąd taka informacja. Takie akcje są jak najbardziej potrzebne. Więcej takich akcji.
Dzisiaj miałem przejechać się trochę, ale przypomniało mi się że szprychę miałem urwaną, rower nie nasmarowany, trzeba wszystko obejrzeć itp (no ale zrobiłem marsz nad rzekę).. No i wraca lekki mrozek, więc zaczynam 1 dnia wiosny  |
|
| Autor |
~wes59 Użytkownik
|
| Dodane dnia 04 marzec 2010 07:13 |
|
|
|
u mnie zalega śnieg ale na drugi tydzień będą same plusowe temperaturki i szansa na atakowanie górek , wielka ! W sobotę wyprawa piesza na 642m npm?! Mamy swoją sportową gromadkę (6) |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 04 marzec 2010 08:14 |
|
|
.. a te 642m pod rower nie podchodzi? 
Edytowane przez abdo dnia 04 marzec 2010 08:15 |
|