| Autor |
Nowa oprawa strony |
@abdo Super Administrator
|
| Dodane dnia 25 czerwiec 2008 10:49 |
|
|
Zmieniłem stronę trochę i przez parę dni jeszcze będę poprawiał wygląd i funkcjonalność strony. Myślę że będzie ładniej  |
|
| Autor |
RE: Nowa oprawa strony |
~saulspeed Użytkownik
|
| Dodane dnia 26 czerwiec 2008 00:36 |
|
|
Oprawa strony jest super,tylko nie wiem czemu od momentu zmiany szaty dość intensywnie zacina mi się ta stronka Czyżby u mnie w kompie było coś nie ok.. nie wiem.. |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 26 czerwiec 2008 08:59 |
|
|
Niby co się zacina? U mnie wszystko normalnie. Może neostrada Ci się zacina  |
|
| Autor |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 26 czerwiec 2008 13:14 |
|
|
|
Tło jest niesamowite. Mam pytanko: tych naszych wypocin z zeszłorocznego forum nie będzie w jakimś archiwum? |
|
| Autor |
~dd Użytkownik
|
| Dodane dnia 26 czerwiec 2008 14:01 |
|
|
Mnie się nic nie zacina.
A oprawa coraz lepsza |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 27 czerwiec 2008 08:30 |
|
|
|
dubelc napisał/a:
...Mam pytanko: tych naszych wypocin z zeszłorocznego forum nie będzie w jakimś archiwum?
Nie mogę "ożenić" starego forum z nowym, więc nie będzie tematów ze starego forum. Jedyne co w tej chwili mógłbym zrobić, to dodać link/podpiąć stare forum jako drugie ale wyglądałoby to żałośnie (widzieliście kiedyś stronę która miała dwa różne fora?). Gdybym dobrze znał bazy mySQL to na pewno dałoby się po mozolnej pracy, dopasować, pogodzić i połączyć obie bazy danych ale jest jak jest i nic na to nie poradzę - nie można mieć wszystkiego Nowa strona - nowe forum i jedziemy od początku.
Może, może jeszcze spróbuję ale niczego nie obiecuję. |
|
| Autor |
~dubelc Użytkownik
|
| Dodane dnia 06 czerwiec 2009 15:11 |
|
|
I znowu jakieś upiększenia! Za każdym razem zdaje się, że lepiej być nie może, a tu every time niespodzianka  |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 07 czerwiec 2009 04:52 |
|
|
Nigdy nie jest tak dobrze, aby nie mogło być jeszcze lepiej Co nieco robię i po troszeczku strona się rozwija. Byle by nie stać w miejscu.. Szkoda że mało jest odwiedzających stronę rowerzystów z naszych okolic, ale to nie jest takie ważne, bo przecież wszyscy rowerzyści to jedna wielka rodzina  |
|